Szolgáltatások

Szolgáltatások

SOS szolgáltatás

Azonnali gyorssegély vállalkozásának

Ezt a szolgáltatást akkor ajánljuk Önnek ha már "baj" van. Konkrétan ott a Munkavédelmi Felügyelő Önnél vagy magkapta a Katasztrófavédelmi hatóságtól az ellenőrzésről szóló értesítést, vagy a Katasztrófavédelmi ellenőrzést tartó személy is az ajtóban áll.

Mit fogok tudni tenni? Mi lesz most? Klikkeljen a szolgáltatásunkra ahol pontos tájékoztatást adunk a lehetőségekről és szolgáltatásunkról.

SOS szolgáltatásunk

Komplett munkavédelmi - tűzvédelmi szolgáltatás csomag

START

Van elég gond egy vállalkozás beindításával. Ezen felül a munkavédelmi és tűzvédelmi kötelességek teljesítése csak kellemetlen kötelesség de kötelesség. Szolgáltatásunk a kezdő cégek, vállalkozások számára nyújt megfelelő biztonságot a munkavédelem és tűzvédelem területén.

Mit kell tennem? Hogyan fogjak neki? Mikre van szükségem? Klikkeljen a szolgáltatásunkra ahol pontos tájékoztatást adunk a lehetőségekről és szolgáltatásunkról.

START szolgáltatásunk

Folyamatos munkavédelem és tűzvédelem

SAFETY 0-24

A minden részletre kiterjedő "SAFETY 0-24" folyamatos munka és tűzvédelmi szolgáltatás keretében a munkavédelmi törvény előírásai szerint a törvényben meghatározott vagy a megállapodott óraszámban ellátjuk az Ön vállalkozásának munka és tűzvédelmi feladatait

SAFETY 0-24 szolgáltatásunk

Munkavédelem - tűzvédelem - Villamos biztonságtechnika

FULL 0-24

Komplett "MTVbizt 0-24" Munkavédelmi, Tűzvédelmi és Villamos Biztonságtechnikai szolgáltatásunk. Mikor minden egy helyen van. Minden részletre kiterjedő eseti és folyamatos szolgáltatás csomagunk, folyamatos jogszabály figyeléssel és 0-24 órás segítséggel.

FULL 0-24 szolgáltatásunk