logo
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
Health and Safety Kft

Mobil: +36-30/820-8890
E-mail: info@munkavedelmiszakember.com

SZABÓ LAJOS
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
munkavedelmi%20qr

Olvassa be mobiltelefonja kamerájával a QR kódot, és böngéssze oldalunkat mobil eszközén is.

Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
Adatkezelési szabályzat
 
A Health and Safety Kft honlapjára történő belépéssel és a honlap használatával, tevőlegesen hozzájárul az „Adatkezelési nyilatkozat”-ban olvasható általános adatkezeléshez, valamint tudomásul veszi és betartja az alábbiakban olvasható jogi nyilatkozatokat.
A Health and Safety Kft tiszteletben tartja és védi a honlapja látogatóinak személyes adatait, és a lehető legtöbbet megteszi azért, hogy az Ön által szolgáltatott adatokat a legnagyobb biztonsággal kezelje, sértetlenségét biztosítsa, és biztosítsa, hogy azok ne kerüljenek ki illetéktelen harmadik személyek tudomására.
 

A honlap tartalma

A honlapon lévő információk ismertető jelleggel kerültek felhelyezésre és bemutatásra, és azok kizárólag tájékoztató ismeretterjesztő és szakmai célt szolgálnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni. A Health and Safety kft a honlap tartalmának változtatási jogát fenntartja, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján előzetes figyelmeztetés nélkül.


Szerzői jog

A Health and Safety Kft weboldala (komplett weboldal) szerzői jogvédelem alatt áll.  A Health and Safety Kft tulajdonosai vagy a feljogosított használói a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal, és más anyaggal kapcsolatosan szerzőként rendelkezhetnek, azokat kezelhetik, sokszorosíthatják, módosíthatják. A weboldalra látogató az oldalról nyomtatással, letöltéssel és más személy részére történő átadással jogosult kivonatos másolatot készíteni, azonban minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jelleggel magánhasználatra, nem kereskedelmi céllal. Tilos a honlap bármely részének másolatát értékesíteni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért! Tilos továbbá a honlap részeinek megváltoztatása vagy bármely más előadásba, műbe, publikációba, ppt-be, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában a Health and Safety Kft írásos engedélye nélkül!


Az adatkezelő adatai:

Cégnév: Health And Safety Kft.
Székhely:
2800. Tatabánya, Kossuth-Kertalja utca 49.

Cégjegyzékszám: 11-09-024197

Nyilvántartásba vevő hatóság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága

Kapcsolattartó: Szabó Lajos

Email: info@munkavedelmiszakember.com

Telefon: +36 30 820 8890
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva   ⇨
@copyright Health and Safety Kft