logo
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
Health and Safety Kft

Mobil: +36-30/820-8890
E-mail: info@munkavedelmiszakember.com

SZABÓ LAJOS
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
munkavedelmi%20qr

Olvassa be mobiltelefonja kamerájával a QR kódot, és böngéssze oldalunkat mobil eszközén is.

Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
SAFETY 0-24 szolgáltatás
Folyamatos munka és tűzvédelem


Mint ha az egészsége lenne a tét! Gondoljon így erre a szolgáltatásunkra, a folyamatos napra kész biztonság a cél.

A SAFETY 0-24 munkavédelmi és tűzvédelmi szolgáltatásunkat azoknak a cégeknek és vállalkozásoknak dolgoztuk ki akiknek a törvényi kötelezettség nem engedi a eseti megbízást valamint azoknak is akik jobban bíznak egy folyamatban. Olyan vállalkozásoknak akik naprakészen, folyamatosan szinten szeretnék tartani munka és tűzvédelmi feladatait.

 • Az Ön cége legalább 50 főt foglalkoztat, akkor biztosan ide tartozik.

 • Az Ön vállalkozása I. veszélyességi osztályba tartozó a tevékenységű, akkor már 9 fő felett is erre van szükségük.

 • Abban az esetben ha szereti a nyugalmat a folyamatos munkavédelmi és tűzvédelmi biztonságot.

 • A cégem naprakész folyamatos biztonsága a legfontosabb.

 • Akinek nem csak "látszat papír" kell


 1. Elkészítjük a munkavédelmi kockázatértékelést, ez alatt pontosan felmérésre kerül cégének vállalkozásának munkavédelmi és tűzvédelmi helyzete. Megállapítjuk azokat a hiányosságokat amikért esetlegesen az illetékes hatóságok elmarasztalhatják cégét és bírságot szabhatnak ki. Segítünk ezeket a hiányosságait megszüntetni.

 2. Munkavédelmi és tűzvédelmi oktatási tematikát dogozunk ki pontosan minden munkakörre vonatkozóan. Mivel átalánydíjas szolgáltatásról van szó az új belépő dolgozókat kioktatatjuk. Dokumentáljuk és pontos nyilvántartást vezetünk róla.

 3. Elkészítjük a munkavállalókra vonatkozó orvosi beutalási rendet. Egységes és átfogó megelőzési stratégiát alakítunk ki azokra a dolgozókra vonatkozóan akik fokozattan veszélynek vannak kitéve és akik időszakos orvosi vizsgálatokra kötelezettek.

 4. Meghatározzuk a szükséges egyéni védőeszközöket, dolgozónak történő kiadásukat dokumentáljuk. Pontosan minden munkakörre vonatkozóan. Javaslatot teszünk a legjobb egyéni védőeszközre és segítünk annak kiválasztásában.

 5. Kémiai kockázatértékelésnek megfelelőn teljes mértékben felmérjük, hogy cége milyen veszélyesnek minősülő anyagok használ. Ennek megfelelően beszerezzük Önnek a biztonsági adatlapokat.

 6. Készítünk egy mentési tervet is, valamint a tűzvédelmi szabályzatot, tűzriadó tervet és az egyéb, használat során szükséges dokumentációkat is elkészítjük.

 7. Részt veszünk minden hatósági ellenőrzésen. Az ellenőrzés előtt átnézzük pontosan mind a munkavédelmi mind a tűzvédelmi helyzetet és intézkedést hozzunk annak megszüntetésére, valamint javaslatot teszünk.

 8. A munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátására vonatkozó dokumentumokat, nyomtatványokat beszerezzük Önnek.

 9. Vállalkozásának veszélyes berendezéseit, gépeit időszakos felülvizsgálattal ellátjuk, és beüzemeljük. (Ebben az esetben az emelőgépek felülvizsgálata kivételt képez)

 10. Folyamatos kontroll alatt tartjuk a vállalkozásának telephelyét, Időszakosan, havi rendszerességgel ellenőrizzük munkavédelmi és tűzvédelmi állapotát. Jegyzőkönyvet készítünk minden ellenőrzésről.

 11. Követjük Önnek a munka és tűzvédelmi jogszabályok változását mindent Ön érintő változásról értesítjük.

 12. Figyeljük a határidőket. Önnek nem kell foglalkozni a határidők lejáratával cégünk automatikusan értesíti abban az esetben ha bármely határidő vagy okirat érvényességi ideje lejár.

 13. Az általunk készített dokumentációkat és az Ön már meglevő kapcsolódó anyagait (mint a különböző mérések jegyzőkönyvei) olyan rendszerbe foglaljuk, hogy Ön bármit könnyedén megtaláljon egy esetleges ellenőrzéskor.


 1. Még nincs munkavédelmi és tűzvédelmi szakembere, vagy van de nem elégedett vele.

 2. Nincs saját alkalmazásban erre a feladatra alkalmas szakembere.

 3. Folyamatos és megfelelő biztonságot szeretne.

 4. Amennyiben vállalkozása fejlődik és szem előtt tartja dolgozóinak és vállalkozásának munkavédelmi és tűzvédelmi kötelességeit.

 5. Amennyiben elfogadja tanácsainkat, javaslatainkat.

 6. A gyors és pontos valamint precíz munkavégzés híve.

 7. Nem a legolcsóbb megoldást keresi

 8. Nem csak a "papír" a lényeg és nem a "látszat" megoldást keresi.

Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva   ⇨
@copyright Health and Safety Kft