logo
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
Health and Safety Kft

Mobil: +36-30/820-8890
E-mail: info@munkavedelmiszakember.com

SZABÓ LAJOS
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
munkavedelmi%20qr

Olvassa be mobiltelefonja kamerájával a QR kódot, és böngéssze oldalunkat mobil eszközén is.

Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨

Üdvözöljük honlapunkon!

Cégünk a munkavédelem, a tűzvédelem a villamos biztonságtechnika valamint veszélyes gépek / emelőgépek felülvizsgálata területén kínál Önnek és vállalkozásának komplett szolgáltatásokat. Honlapunk segít Önnek eligazodni a munkavédelem, a tűzvédelem, és a villamos biztonságtechnika szövevényes útvesztőjében, közérthetően összefoglalva az Önre háruló kötelezettségeket a munkabiztonság területén.

A legtöbb kisvállalat számára a munkavédelem és a tűzvédelem, valamint a villamos biztonságtechnika kellemetlen kötelesség, ezért a lehető legkevesebbet akarnak foglalkozni vele. Önnek éppen ezért olyan konkrét és érthető munkavédelmi és tűzvédelmi alapokra van szüksége, ami alapján tudja, hogy előzze meg a munkavédelmi bírságot és a balesetet, mit tegyen, ha mégis bekövetkezik, és mit tegyen munkavédelmi ellenőrzés esetén. Ezenkívül ha nem tudja, milyen feladatai vannak, azt sem tudja, hogy mivel bízzon meg egy szakembert, és hogyan tárgyaljon vele.

Az oldalaink lényege az, hogy az Önhöz hasonló vállalkozások, egyéni vállalkozók, Stb. egyszerűen megismerhessék munkavédelmi és tűzvédelmi valamint a villamos biztonságtechnikai feladataikat, egyszerűen néhány perc időráfordítással bemutatja Önnek a legfontosabb munkabiztonsági teendőit.

Munkavédelem - Tűzvédelem vállalkozásának "hogy nyugodtan várja a felügyelőket"

A legtöbb kisvállalkozáshoz hasonlóan valószínűleg a hírekből, a kollégáitól (rosszabb esetben a bírsághatározatból) tájékozódott arról, mi is az a munkavédelem, milyen feladatai vannak. A rengeteg jogszabályt átrágni reménytelen vállalkozásnak tűnhetett és nem is kell! Ezért vagyunk mi, hogy Ön helyett ezt megoldjuk.

Amennyiben nem biztos benne
Ha Ön munkáltatóként bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy milyen munkáltatói kötelezettségei vannak a munkavédelem, tűzvédelem, villamos biztonságtechnika valamint foglalkozás- egészségügy területén, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal elérhetőségeink egyikén és röviden tájékoztatjuk Önt a szaktevékenységeket igénylő feladatokról és egyéb jogszabályi kötelezettségekről.

Munkatársaink

lajos


Szabó Lajos

Ügyvezető


Munkavédelmi - Tűzvédelmi szakember. ADR Biztonsági tanácsadó. Villamos biztonságtechnikus. Emelőgép Ügyintéző. Feladata: A Kft tényleges irányítása valamint a cégekkel való napi szintű kapcsolat tartása.

lajos


Garami-Szabó Fanni

Ügyvezető


Munkavédelmi szakember. Emelőgép ügyintéző. Idegenforgalmi szakközgazdász. Feladata a Kft napi irányítása cégekkel kapcsolatos napi feladatok tényleges irányítása. Emelőgépekkel kapcsolatok munkavédelmi és szakértői jelentések komplett koordinálása.

lajos


Jámbor András

Munkavédelmi Szakmérnök. Tűzvédelmi főelőadó. Emelőgép szakértő.


Munkavédelmi Szakmérnök. Tűzvédelmi főelőadó. Emelőgép szakértő. Feladata a Kft kezelésében lévő veszélyes gépek felülvizsgálata, munkabiztonsági felülvizsgálata Nyugat-Magyarországi régió.

lajos


Kakukk László

Munkavédelmi Szakmérnök. Tűzvédelmi előadó. Emelőgép szakértő. ADR Biztonsági Tanácsadó.


Munkavédelmi Szakmérnök. Tűzvédelmi előadó. Emelőgép szakértő. ADR Biztonsági Tanácsadó. Feladata a Kft kezelésében lévő veszélyes gépek felülvizsgálata, munkabiztonsági felülvizsgálata Kelet-Magyarországi régió.

lajos


Czillahó József

Munkavédelmi technikus. Emelőgép Ügyintéző.


Munkavédelmi technikus. Emelőgép Ügyintéző. Feladata: a Kft kezelésében lévő veszélyes gépek felülvizsgálata, munkabiztonsági felülvizsgálata. Munkavédelmi Koordinátori munkafeladatok.

Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva   ⇨
@copyright Health and Safety Kft