Rólunk

Üdvözöljük honlapunkon!

Cégünk a munkavédelem, a tűzvédelem valamint a villamos biztonságtechnika területén kínál Önnek és vállalkozásának komplett szolgáltatásokat. Honlapunk segít Önnek eligazodni a munkavédelem, a tűzvédelem, és a villamos biztonságtechnika szövevényes útvesztőjében, közérthetően összefoglalva az Önre háruló kötelezettségeket a munkabiztonság területén.

A legtöbb kisvállalat számára a munkavédelem és a tűzvédelem, valamint a villamos biztonságtechnika kellemetlen kötelesség, ezért a lehető legkevesebbet akarnak foglalkozni vele. Önnek éppen ezért olyan konkrét és érthető munkavédelmi és tűzvédelmi alapokra van szüksége, ami alapján tudja, hogy előzze meg a munkavédelmi bírságot és a balesetet, mit tegyen, ha mégis bekövetkezik, és mit tegyen munkavédelmi ellenőrzés esetén. Ezenkívül ha nem tudja, milyen feladatai vannak, azt sem tudja, hogy mivel bízzon meg egy szakembert, és hogyan tárgyaljon vele.

Az oldalaink lényege az, hogy az Önhöz hasonló vállalkozások, egyéni vállalkozók, Stb. egyszerűen megismerhessék munkavédelmi és tűzvédelmi valamint a villamos biztonságtechnikai feladataikat, egyszerűen néhány perc időráfordítással bemutatja Önnek a legfontosabb munkabiztonsági teendőit.

Munkavédelem - Tűzvédelem vállalkozásának

"hogy nyugodtan várja a felügyelőket"

A legtöbb kisvállalkozáshoz hasonlóan valószínűleg a hírekből, a kollégáitól (rosszabb esetben a bírsághatározatból) tájékozódott arról, mi is az a munkavédelem, milyen feladatai vannak. A rengeteg jogszabályt átrágni reménytelen vállalkozásnak tűnhetett és nem is kell! Ezért vagyunk mi, hogy Ön helyett ezt megoldjuk.

Amennyiben nem biztos benne

Ha Ön munkáltatóként bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy milyen munkáltatói kötelezettségei vannak a munkavédelem, tűzvédelem, villamos biztonságtechnika valamint foglalkozás- egészségügy területén, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal elérhetőségeink egyikén és röviden tájékoztatjuk Önt a szaktevékenységeket igénylő feladatokról és egyéb jogszabályi kötelezettségekről.

Amire a megbízásokat vállaljuk