logo
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
Health and Safety Kft

Mobil: +36-30/820-8890
E-mail: info@munkavedelmiszakember.com

SZABÓ LAJOS
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
munkavedelmi%20qr

Olvassa be mobiltelefonja kamerájával a QR kódot, és böngéssze oldalunkat mobil eszközén is.

Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
mernok

Munkavédelmi szolgáltatásaink

Cégünk a munkavédelem, a tűzvédelem valamint a villamos biztonságtechnika területén kínál Önnek és vállalkozásának komplett szolgáltatásokat.

Honlapunk segít Önnek eligazodni a munkavédelem, a tűzvédelem, és a villamos biztonságtechnika szövevényes útvesztőjében, közérthetően összefoglalva az Önre háruló kötelezettségeket a munkabiztonság területén.

Lépjen velünk kapcsolatba

Munkavédelmi kötelezettségek

A munkavédelem alapvető szabályait törvény, jogszabályok, illetékes miniszter rendeletével hatályba léptetett szabályzatok, illetve a szabványok tartalmazzák.

A törvény hatálya kiterjed minden szervezett munkavégzésre, függetlenül attól, hogy az milyen szervezeti, vagy tulajdoni formában történik. A rendelkezéseket alkalmazni kell a munkavégzés hatókörében tartózkodókra is, így a járókelőkre, látogatókra, szolgáltatást igénybe vevőkre.

munkavedelem

Munkavédelem

Egészséget nem veszélyeztető biztonságos munkavégzés tárgyi és személyi feltételeinek megteremtése minden munkáltatónak kötelessége. A munkavédelem bonyolult és összetett szakmai kategória, munkaadói kötelezettség, valamint közös felelősség a munkavállalóval a munkavédelmi törvény és rendeletek betartása érdekében.

image

Kockázatértékelés

Tudjon meg többet a kockázatértékelésről
Részletek...

A kockázatértékelés feltárja a hiányosságokat, kockázatokat, veszélyeket, melyeknek a munkavállaló ki van téve, majd csökkentésére, megszüntetésére intézkedéseket határoz meg a felelősök és határidők megjelölésével. Minden vállalkozásnak kell, hogy legyen kockázatértékelése, ha már 1 fő munkavállalója vagy akár segítő családtagja részt vesz a tevékenység végzésében.

Tovább
image

Kémiai kockázatértékelés

Bővebben a kémiai kockázatértékelésről
Részletek...

Minden olyan cég, vállalkozás, amely tevékenysége során vegyi anyagot, veszélyes készítményt használ fel (ilyen például a takarítószer, domestos, hypo, vízkőoldó, de még az ablaktisztító is) tárol, forgalmaz, köteles kémiai kockázatértékelést készíttetni, a benne szereplő intézkedési terv alapján a kockázati értékeket a lehető legalacsonyabbra csökkenteni.

Tovább
image

Egyéni védőeszközök

Egyéni védőeszközök juttatása
Részletek...

Az egyéni védőeszközök juttatásának alapelveit a Munkavédelmi törvény határozza meg. Ennek lényege, hogy minden olyan megoldást előnyben kell részesíteni, amely több személy egyidejű védelmét biztosítja. Az adott egyéni védőeszközzel, az indokolt lehető legmagasabb védelmi szintet kell megvalósítani, amelyhez ismerni kell a rendeltetésszerű használat korlátait.

Tovább
image

Foglalkozás - Egészségügy

Orvos a munkahelyen
Részletek...

A foglalkozás-egészségügyi szolgálatnak elsősorban preventív, megelőző szerepe van. A foglalkozás-egészségügyi szolgálat elsősorban - a munkáltató felelősségének érintetlenül hagyásával - közreműködik az egészséges munkakörnyezet kialakításában és az egészségkárosodások megelőzésében. Feladata egyrészt a munkahelyi megterhelés (fizikai, szellemi, lelki) és a munkakörnyezeti kóroki tényezők (fizikai, kémiai, biológiai, pszichoszociális, ergonómiai) felkutatása.

Tovább
image

Munkabalesetek vizsgálata

Mukabalesetek kivizsgálása
Részletek...

A munkáltatónak kötelessége három éven belül tudomására jutott sérüléseket, baleseteket kivizsgálni és belső nyilvántartásba felvenni. A munkakieséssel járó munkahelyi balesetekről, baleseti jegyzőkönyvet kell készíteni. A baleseteket a munkáltató vagy megbízottja vizsgálja ki és készíti el a jegyzőkönyvet. A súlyos kimenetelű balesetek kivizsgálása, jegyzőkönyv elkészítése, munkabiztonsági szaktevékenységhez kötött.

Tovább
image

Általános munkavédelem

Munkavédelem a munkahelyen
Részletek...

A teljes körű munkavédelmi szolgáltatásunk magába foglalja partnereink fenti feladatainak ellátását, átalánydíjas és eseti jellegű megbízással. Átalánydíjas szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk tehát a rendszeres és soron kívüli oktatások szervezését és megtartását, a szükséges szabályzatok elkészítését és folyamatos karbantartását, gépek és berendezések munkavédelmi szempontú vizsgálatát.

Tovább
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva   ⇨
@copyright Health and Safety Kft