logo
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
Health and Safety Kft

Mobil: +36-30/820-8890
E-mail: info@munkavedelmiszakember.com

SZABÓ LAJOS
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
munkavedelmi%20qr

Olvassa be mobiltelefonja kamerájával a QR kódot, és böngéssze oldalunkat mobil eszközén is.

Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
Azonnali gyorssegély vállalkozásoknak...
Munkavédelmi és tűzvédelmi ellenőrzés során a lehető legrosszabb következett be! Idáig vagy nem foglalkozott cégének, vállalkozásának ezen feladatával vagy már nagyon régen, és nem naprakészek a munkavédelmi valamint a tűzvédelmi okiratai és most ott áll Ön előtt vagy már megkapta a hatósági ellenőrzésről az értesítést. Kompletten és szisztematikusan ellenőrizni fogják cégét, vállalkozását.


Mikor ez bekövetkezett a következőket tudja tenni abban az esetben ha idáig nem foglalkozott cégének, vállalkozásának munkavédelmi és tűzvédelmi feladataival:

  • Amennyiben ott a felügyelő Önnél maximálisan működjön együtt az ellenőrzést végző hatósági személlyel és segítse munkáját.

  • Abban az esetben ha már megkapta az értesítést, hogy hatósági ellenőrzése lesz, de még nincsenek meg azok a dolgok amiket kérnek, Önnek erre szakembert kell keresnie.


  • Ebben az esetben cégének, vállalkozásának munkavédelmet érintő kötelezettségeire vonatkozóan 5 nap alatt elkészítjük a jogszabályban meghatározott okiratokat valamint minden munkavédelmet érintő egyéb feladatokat elvégzünk. (kockázatértékelés, egyéni védőeszköz, oktatás, stb)

  • Amennyiben kötelezett rá a tűzvédelmet érintő területen 8 nap alatt készítjük el vállalkozásának tűzvédelmi okiratait valamint minden tűzvédelmet érintő egyéb feladatokat elvégzünk (tűzvédelmi oktatás, tűzoltó készülékek, stb)

  • Amennyiben azonnali tűz és munkavédelmi oktatásra van szüksége,

  • Baleset kivizsgálása esetén

Igen, de joggal mondhatja, hogy ha öt és nyolc napos határidővel végezzük el a megbízott feladatokat mit tegyek ha már megkaptam az értesítést és nincs ennyi időm?

Keressen meg minket és a munkálatok elvégzésének megbízása után igazolást állítunk ki mind a Munkavédelmi mind a Katasztrófavédelmi hatóság felé, hogy munkavédelmi és tűzvédelmi területen folyamatban vannak a hivatalos okiratok készítése és egyéb feladatainak elvégzése amit előre meghatározott dátumra el is készítünk. Ebben az esetben értesíteni tudja a hivatalos igazolással együtt az ellenőrzést végző hatóságot az okiratok elkészítésének határidejéről.

Abban az esetben ha már folyik az ellenőrzés tudja igazolni, hogy megbízást adott cégünk felé ezen okiratok elkészítésére és egyéb feladatainak elvégzésére

Az extrém rövid határidő viszonylag komoly szervezést és átszervezést igényel, ami elég megterhelő és költséges. Ebben az esetben az S.O.S. szolgáltatásunkra 25% felárat számolunk fel.

Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva   ⇨
@copyright Health and Safety Kft