logo
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
Health and Safety Kft

Mobil: +36-30/820-8890
E-mail: info@munkavedelmiszakember.com

SZABÓ LAJOS
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
munkavedelmi%20qr

Olvassa be mobiltelefonja kamerájával a QR kódot, és böngéssze oldalunkat mobil eszközén is.

Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
image

Érintésvédelmi mérések

Részletek...

Az érintésvédelem azokat a műszaki intézkedéseket jelenti, amelyek az üzemszerűen feszültségmentes, tehát feszültség alatt nem álló, de meghibásodás (általában szerelési hiba) következtében a földhöz képest veszélyes mértékű feszültség alá kerülő részek érintésekor bekövetkező áramütést akadályozzák meg.

Tovább
image

Villámvédelmi mérések

Részletek...

A villámvédelem célja az emberek és alkotásainak védelme a villámcsapás káros hatásai ellen. Ez érinti az emberélet védelmének, tűzvédelmének és a vagyonvédelemnek a problémáit. A villámvédelemre vonatkozólag az állam követelményeket határoz meg, amelyeket minden területen be kell tartani.

Tovább
image

EBIF mérések

Részletek...

Ezt a felülvizsgálatot tulajdonképpen az OTSZ (Országos Tűzvédelmi Szabályzat) rendeli el. Ez voltaképp egy rendelet (54/2014 (XII.5) BM rendelet), melynek alkalmazása kötelező érvényű. Alapvető célja a villamos berendezések által okozott tűzveszély, illetve robbanásveszély kiküszöbölése.

Tovább
image

EPH hálózat

Csővezetékek érintésvédelme
Részletek...

A gázbekötésnél vagy gázkészülék cserénél kell elvégezni ezt a vizsgálatot. Ez egy érintésvédelmi vizsgálatot jelent, ami gázkészülékre és a központi érintésvédelem megfelelőségére szorítkozik. Itt az épületgépészeti és egyéb fémszerkezetek EPH kialakításának a szemrevételezéses és műszeres vizsgálatát jelenti. Ez tulajdonképpen része a ház villanyszerelő által elvégzett villanyszerelési munkának, ami az érintésvédelem szerves része.

Tovább
image

Kéziszerszámok érintésvédelme

Mit is nevezzünk kézi szerszámnak?
Részletek...

Azok a villamos erősáramú kézi szerszámok amelyeket munkavégzés alkalmával kézben tartunk. Fúrógép, kézi sarokcsiszoló, hőlégfúvó, hajszárító, és még lehetne folytatni a felsorolást. Továbbá a munkaterületen, műhelyben, építkezésen üzem közben is áthelyezhetünk villamos gépeket. (például: betonkeverő, beton vibrátor, hegesztőgép, stb.)

Tovább
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva   ⇨
@copyright Health and Safety Kft