logo
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
Health and Safety Kft

Mobil: +36-30/820-8890
E-mail: info@munkavedelmiszakember.com

SZABÓ LAJOS
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
munkavedelmi%20qr

Olvassa be mobiltelefonja kamerájával a QR kódot, és böngéssze oldalunkat mobil eszközén is.

Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨

Emelőgép felülvizsgálatok

Emelőgép, (ebbe a fogalomkörbe tartozik szinte minden olyan gép amit a napi munkánkhoz használunk ilyen pl a daru, a targoncák, az elektromos emelők, az emelőhátfali berendezések, stb) valamint különféle veszélyes berendezések amiknek a működtetése folyamán ott van az üzemeltető felelőssége a biztonságos műszaki feltételek megteremtése, valamint ezeknél a berendezéseknél az időszakos felülvizsgálatok figyelemmel kísérése. Mivel a munkafolyamatok során használt berendezések-, elhasználódnak, megváltoznak használati tulajdonságaik, biztonsági berendezéseik is hibásodhatnak, így az üzemeltetésük magasabb kockázatot hordoz magában.

Mind a munkáltató mind a munkavállaló közös érdeke az, hogy az adott emelőgép, üzembiztos, jó műszaki állapotban legyen. Az emelőgép felülvizsgáló szakember által végzett, ún. munkavédelmi gépvizsgálatok, pontosan erre irányulnak és igen fontos valamint összetett feladat. Az időszakos gépvizsgálatok elvégeztetése az egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkavégzés feltételeinek alapkövetelménye. Ezen felülvizsgálatokat jogszabályok, rendeletek, valamint szabványok határozzák meg, tehát elvégzésük kötelező. Munkáltatói feladat.

Vizsgálatainkat első osztályú minőségben korrekt árakon, mindig a gép tartózkodási helyén az ország egész területére kiterjedően végezzük. Rendelkezünk minden olyan feltétellel ami a viszgálatok elvégzéséhez szükséges (képesítés, műszerek, stb)

image

Törvényi Háttér

Részletek...

- 1993. évi XCIII. Törvény a munkavédelemről, - 16/2008. (VIII. 30.) NFGM rendelet a gépek biztonsági követelményeiről és megfelelőségének tanúsításáról, - 47/1999. (VIII. 4.) GM rendelet Emelőgép Biztonsági Szabályzat kiadásáról,

Tovább
image

Időszakos Vizsgálatok

Részletek...

Fővizsgálat Szerkezeti vizsgálat Biztonságtechnikai vizsgálat A vizsgálatok szükségességét a Munkavédelmi Törvény a kapcsolódó Rendeletek és az Emelőgép Biztonsági Szabályzat határozza meg

Tovább
image

Targoncák felülvizsgálata

Részletek...

Vállalt emelőgép fajták: Vezetőüléses targoncák, alacsony emelésű targoncák, oldalemelésű targoncák, kézi villás raklapemelő, elektromos raklapemelők, gázos valamint diesel üzemű targoncák. Minden felülvizsgálatot a gép telepítési helyén végzünk el. A felülvizsgálatot követően nyomtatott és digitális formában is jegyzőkönyvet bocsátunk a megrendelő rendelkezésére.

Tovább
image

Földmunkagépek Felülvizsgálata

Részletek...

Felülvizsgált gépfajták: Általánosan az építőipari gépek csoportja ilyenek pl: a földmunka gépek, rakodó gépek, markolók, kotrógépek, bobcatek, CAT gépek csoportjai. Ebbe a csoportba tartoznak még a föld gyaluk, JCB gépcsoportok. A felülvizsgálatot követően nyomtatott és digitális formában is jegyzőkönyvet bocsátunk a megrendelő rendelkezésére.

Tovább
image

Emelő – Teherfelvevő eszközök felülvizsgálata

Részletek...

Felülvizsgálatok: Nagyon fontos része minden emelőgépnek a függesztőeszközök csoportja. Azaz a teheremelő szerkezetek. Ebbe a csoportba tartoznak bele a sodronyköteles teheremelők, láncos teheremelők, műanyag anyagú emelőkötelek, zsiráfok, stb. A felülvizsgálatot követően nyomtatott és digitális formában is jegyzőkönyvet bocsátunk a megrendelő rendelkezésére.

Tovább
image

Emelők felülvizsgálata


Részletek...

Számtalan építési területen használjuk ezeket a személyi emelőket az építési munkafolyamat során valamint munkahelyeken. De akár pl. az autó ipar is használja. Ebbe a csoportba tartozik bele a járműemelők, autó emelő, ollós jármű emelők, csápos emelők, emelőhátfalak, személyemelők, személyek emelésére szolgáló gépek, oszlopos és függesztett mozgóállványok. A felülvizsgálatot követően nyomtatott és digitális formában is jegyzőkönyvet bocsátunk a megrendelő rendelkezésére.

Tovább
image

Gépek Üzembehelyezése

Részletek...

Ebben azt esetben azt vizsgáljuk hogy a használt munkahely, a munkaeszköz, a berendezés vagy a kialakított technológia, munkavédelmi szempontból megfelel-e az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzéshez szükséges tárgyi, személyi, szervezési, munkakörnyezeti feltételeknek. Nagyon fontos az adott munkaeszközre vagy berendezésre a jogszabályban meghatározott gyártói munkavédelmi megfelelőségi nyilatkozattal, vagy a megfelelőséget tanúsító egyéb dokumentummal rendelkezzen.

Tovább
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva   ⇨
@copyright Health and Safety Kft