logo
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
Health and Safety Kft

Mobil: +36-30/820-8890
E-mail: info@munkavedelmiszakember.com

SZABÓ LAJOS
Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
munkavedelmi%20qr

Olvassa be mobiltelefonja kamerájával a QR kódot, és böngéssze oldalunkat mobil eszközén is.

Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva      ⇨
Munkavédelem - Tűzvédelem - Villamos biztonságtechnika
Minden egy helyen

Komplex szolgáltatásunk kicsiknek, nagyoknak


Mikor minden egy helyen van. Ezen szolgáltatásunk egybe fogja a következő feladatköröket:

 • Munkavédelem

 • Tűzvédelem

 • Villamos biztonságtechnika


A szolgáltatásunk keretében elvégezzük az összes olyan feladatot ami érinti a munkavédelmet, a tűzvédelmet valamint a villamos biztonságtechnikát. Ebben az esetben Önnek csak annyi a tenni valója, hogy szakemberünkkel együttműködik és megbízik benne. Folyamatosan e három tárgykörben (munkavédelem, tűzvédelem, villamos biztonságtechnika) kontroll alatt tartjuk a cégét, vállalkozását.


 1. Munkavédelmi oktatási tematikát dogozunk ki pontosan minden munkakörre vonatkozóan. Mivel átalánydíjas szolgáltatásról van szó az új belépő dolgozókat kioktatatjuk. Dokumentáljuk és pontos nyilvántartást vezetünk róla.

 2. Elkészítjük a munkavállalókra vonatkozó orvosi beutalási rendet. Egységes és átfogó megelőzési stratégiát alakítunk ki azokra a dolgozókra vonatkozóan akik fokozattan veszélynek vannak kitéve és akik időszakos orvosi vizsgálatokra kötelezettek.

 3. Meghatározzuk a szükséges egyéni védőeszközöket, dolgozónak történő kiadásukat dokumentáljuk. Pontosan minden munkakörre vonatkozóan. Javaslatot teszünk a legjobb egyéni védőeszközre és segítünk annak kiválasztásában.

 4. Kémiai kockázatértékelésnek megfelelőn teljes mértékben felmérjük, hogy cége milyen veszélyesnek minősülő anyagok használ. Ennek megfelelően beszerezzük Önnek a biztonsági adatlapokat.

 5. Részt veszünk minden hatósági ellenőrzésen. Az ellenőrzés előtt átnézzük pontosan a munkavédelmi helyzetet és intézkedést hozzunk annak megszüntetésére, valamint javaslatot teszünk.

 6. A munkavédelmi feladatok ellátására vonatkozó dokumentumokat, nyomtatványokat beszerezzük Önnek.

 7. Vállalkozásának veszélyes berendezéseit, gépeit időszakos felülvizsgálattal ellátjuk, és beüzemeljük. (Ebben az esetben az emelőgépek felülvizsgálata kivételt képez)

 8. Folyamatos kontroll alatt tartjuk a vállalkozásának telephelyét, Időszakosan, havi rendszerességgel ellenőrizzük munkavédelmi állapotát. Jegyzőkönyvet készítünk minden ellenőrzésről.

 9. Követjük Önnek a munkavédelmi jogszabályok változását mindent Ön érintő változásról értesítjük.

 10. Figyeljük a határidőket. Önnek nem kell foglalkozni a határidők lejáratával cégünk automatikusan értesíti abban az esetben ha bármely határidő vagy okirat érvényességi ideje lejár.

 11. Az általunk készített dokumentációkat és az Ön már meglevő kapcsolódó anyagait (mint a különböző mérések jegyzőkönyvei) olyan rendszerbe foglaljuk, hogy Ön bármit könnyedén megtaláljon egy esetleges ellenőrzéskor.


 1. Elkészítjük Önnek a tűzvédelmi szabályzatot, ez alatt pontosan felmérésre kerül cégének vállalkozásának tűzvédelmi helyzete. Megállapítjuk azokat a hiányosságokat amikért esetlegesen az illetékes hatóságok elmarasztalhatják cégét és bírságot szabhatnak ki. Segítünk ezeket a hiányosságait megszüntetni.

 2. Tűzvédelmi oktatási tematikát dogozunk.

 3. Megtartjuk a tűzvédelmi oktatásokat az új belépő dolgozókat is kioktatatjuk. Dokumentáljuk és pontos nyilvántartást vezetünk róla.

 4. Amennyiben szükséges elkészítjük a tűzriadó tervét, kiürítés számítását, menekülési tervét.

 5. Meghatározzuk a tűzoltó készülékek számát és pontos helyzetét.

 6. Osztályba soroljuk a helyiségeit.

 7. Ellenőrizzük a már meglévő tűzoltó készülékeit valamint tűzcsapjait

 8. Folyamatos kontroll alatt tartjuk a vállalkozásának telephelyét, Időszakosan, havi rendszerességgel ellenőrizzük tűzvédelmi állapotát. Jegyzőkönyvet készítünk minden ellenőrzésről.

 9. Követjük Önnek a tűzvédelmi jogszabályok változását mindent Ön érintő változásról értesítjük.

 10. Figyeljük a határidőket. Önnek nem kell foglalkozni a határidők lejáratával cégünk automatikusan értesíti abban az esetben ha bármely határidő vagy okirat érvényességi ideje lejár.

 11. Az általunk készített dokumentációkat és az Ön már meglevő kapcsolódó anyagait (mint a különböző mérések jegyzőkönyvei) olyan rendszerbe foglaljuk, hogy Ön bármit könnyedén megtaláljon egy esetleges ellenőrzéskor.

 12. Részt veszünk a hatósági ellenőrzéseken.


 1. Elvégezzük Önnek a cégének, vállalkozása telephelyének érintésvédelmi mérését, ezt jegyzőkönyvezzük,

 2. Elvégezzük a villámvédelmi mérést ezt jegyzőkönyvbe foglaljuk

 3. Elvégezzük Önnek az Erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálatát

 4. Hordozható villamos berendezések valamint a kéziszerszámok felülvizsgálatát és jegyzőkönyvezzük.

 5. Pontos átfogó képet nyújtunk Önnek vállalkozása villamos helyzetéről

 6. Folyamatos kontroll alatt tartjuk a vállalkozásának telephelyét, Időszakosan, havi rendszerességgel ellenőrizzük villamos biztonságtechnikai állapotát. Jegyzőkönyvet készítünk minden ellenőrzésről.

 7. Követjük Önnek a villamos jogszabályok változását mindent Ön érintő változásról értesítjük.

 8. Figyeljük a határidőket. Önnek nem kell foglalkozni a határidők lejáratával cégünk automatikusan értesíti abban az esetben ha bármely határidő vagy okirat érvényességi ideje lejár.

 9. Az általunk készített dokumentációkat és az Ön már meglevő kapcsolódó anyagait (mint a különböző mérések jegyzőkönyvei) olyan rendszerbe foglaljuk, hogy Ön bármit könnyedén megtaláljon egy esetleges ellenőrzéskor.

 10. Részt veszünk a hatósági ellenőrzéseken.


 1. Még nincs munkavédelmi és tűzvédelmi szakembere, vagy van de nem elégedett vele.

 2. Nincs saját alkalmazásban erre a feladatra alkalmas szakembere.

 3. Nincs villamos biztonságtechnikai szakembere

 4. Folyamatos és megfelelő biztonságot szeretne.

 5. Amennyiben vállalkozása fejlődik és szem előtt tartja dolgozóinak és vállalkozásának munkavédelmi és tűzvédelmi valamint villamos biztonsági kötelességeit

 6. Amennyiben elfogadja tanácsainkat, javaslatainkat.

 7. A gyors és pontos valamint precíz munkavégzés híve.

 8. Nem a legolcsóbb megoldást keresi

 9. Nem csak a "papír" a lényeg és nem a "látszat" megoldást keresi.

 10. Szeretné megelőzni a balesetet, nyugodtan szeretne aludni.

Health and Safety Kft. Kérjen ajánlatot a gombra kattintva   ⇨
@copyright Health and Safety Kft